info.amaliaschool@stichtingtalentis.nl

maandag, dinsdag, woensdag, donderdag (ochtenden)    juf Anke
 donderdag en vrijdag      juf Michelle

Verlof Juf Michelle

Juf Michelle verwacht rond begin februari haar eerste kindje. Vanwege coronamaatregelen mag zij vanaf begin november niet meer voor de klas werken, maar gaat zij administratieve taken doen. Als afscheid hebben de kinderen allemaal een ooievaar geknutseld met daarop de datum waarop zij denken wanneer de baby geboren wordt. Wij zijn benieuwd!
Vanaf 18 november zal meester Laurens op donderdag en vrijdag gezellig in groep 7/8 komen werken. Wij wensen hem veel plezier!

Bezoek BHC door groep 8

Op 8 nov hebben de leerlingen van groep 8 een leerzaam bezoek gebracht aan het Baanderherencollege. We hebben informatie gekregen over de school en natuurlijk ook een rondleiding. Bij wiskunde hebben we onze rekenkunsten laten zien. Tenslotte mochten we vragen stellen aan 4 eerste-jaars VMBO-ers. Een leerzame ochtend!

Kinderboekenweek 'Wat je worden wil'

Op donderdag 21 oktober en vrijdag 22 oktober was de afsluiting van de kinderboekenweek. De afgelopen 2 weken hadden alle kinderen hard gewerkt aan hun allermooiste tekening en vanaf groep 5 werd er ook nog gewerkt aan een prachtig verhaal.

Tijdens de uitreiking werd dan eindelijk bekend gemaakt welke kinderen de allermooiste tekening en / of het allermooiste verhaal hadden geschreven. Wat was het spannend! De winnaars van de tekeningen kregen een gouden of zilveren penseel. De derde plaats kreeg een mooie oorkonde. Voor de winnaars van de verhalen waren er prachtige gouden en zilveren griffels.
Wie de winnaars van de school waren, werd tijdens een heus kinderjury overleg samen met juf Michelle, besloten. Op de tekeningen en verhalen werd anoniem gestemd en de namen van de geselecteerde verhalen en tekeningen waren ook niet bekend bij de kinderjury.

Hieronder zie je de foto's van de trotse winnaars uit onze klas. Verder natuurlijk nog een groot compliment voor alle andere kinderen, die ook heel hard gewerkt hadden!